Parembugan:Gandasuli: Béda antara owahan

180 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
Kaca anyar: ==Usul pindhah== Usul judul artikel dipindhah menyang Gandasuli. ~~~~
(Kaca anyar: ==Usul pindhah== Usul judul artikel dipindhah menyang Gandasuli. ~~~~)
(Ora ana béda)
34

besutan