Jawa Wétan: Béda antara owahan

42 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: Osing → Using (4))
| government_type =[[Pratélan provinsi ing Indonésia|Pemerintah Provinsi]]
| governing_body =
| leader_party =[[Parté Kebangkitan Bangsa|PKB]]
| leader_title =Gubernur
| leader_name = SoekarwoKhofifah Indar Parawansa
| leader_title1 =Wakil Gubernur
| leader_name1 = ''JabatanEmil lowong''Dardak
| total_type =
| unit_pref =
59

besutan