Zona wektu: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
Replacing Standard_World_Time_Zones.png with File:World_Time_Zones_Map.png (by CommonsDelinker because: Duplicate: Exact or scaled-down duplicate: c::File:World Time Zones Map.png).
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
(Replacing Standard_World_Time_Zones.png with File:World_Time_Zones_Map.png (by CommonsDelinker because: Duplicate: Exact or scaled-down duplicate: c::File:World Time Zones Map.png).)
[[Gambar:Standard World Time Zones Map.png|thumb|300px|Zona wektu donya]]
Donya utawa [[bumi]] iki dipérang dadi 24 '''zona wektu''' kang béda-béda, miturut papan panggonan mau. Wektu universal kang dadi pathokan ya iku wektu [[GMT]], wektu kang ana ing [[Greenwich]], [[Inggris]]. Zona wektu racaké dipautaké menyang wektu GMT iki(UTC 0).
 
3.001

besutan