Bhutan: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
besut
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
(besut)
footnotes=
}}
'''Bhutan''' iku nagara ing [[Asia Kidul]]. Nagara cilik iki kaapit déning [[Républik Rakyat Cina]] lan [[India]]. Kutha krajané ya iku [[Thimpu]]. Nagara iki sing ndunungididunungi kurang luwih 2.232.291 cacah jiwa lan jembaré ana 38.394 km².
 
{{Asia}}
3.583

besutan