Kutha Ambon: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
| align="center" colspan="2" style="border-bottom: 3px solid gray;" | <small>[[Sesanti]]: "Bersatu Manggurebe Maju"<br /></small>
|-
| align="center" colspan="2" | [[Gambar:KotaLocator map of Ambon (City in Maluku).PNGpng|300px|Lokasi Kutha Ambon ing [[Maluku]]]]
|-
| Dina Dadi:
22

besutan