Toy Story 3: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| gross = $634,420,787<ref name="Boxofficemojo">{{cite web|url=http://boxofficemojo.com/movies/?id=toystory3.htm|title=Toy Story 3 (2010)&nbsp;– Box Office Mojo|accessdate=July 20, 2010|work=Box Office Mojo | publisher=[[Internet Movie Database]]}}</ref>
| preceded_by = ''[[Toy Story 2]]''
| followed_by = ''[[Toy Story 4]]''
}}
'''''Toy Story 3''''' iku sawijining [[filem animasi]] [[komputer]] 3D saka [[Amérika Sarékat]] prodhuksi [[Pixar|Pixar Animation Studios]] lan dirilis ing biyoskup déning [[Walt Disney Pictures]] tanggal [[18 Juni]] [[2010]]. Film iki ya iku nomer katelu saka séri filem ''Toy Story''. Ing filem iki dicaritakaké manawa sang protagonis carita, Andy, umuré wis 17 taun.