Parembugan Naraguna:Great achievement: Béda antara owahan

(→‎Karam: pérangan anyar)
== Karam ==
 
Ing Bausastra Jawa, tembung kang baku iku "karam" dudu "haram", "kaji" dudu "haji", "kadis" dudu "hadis", "Kuran" dudu "Quran", kalebu jeneng wong "Kasan" dudu "Hasan", lan "Kusèn" dudu "Husain". Iku cara Jawané tembung-tembung Arab mau. Nuwun [[Panganggo:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] ([[Parembugan Panganggo:Wirjadisastra|rembugan]]) 9 Maret 2019 05.58 (UTC)
63.848

besutan