Kacamatan: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
(→‎top: ganti isi, replaced: kabawah déning → kabawah (2), sing → kang)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
==Liyane==
 
Istilah "Kacamatan"kacamatan iki Inging provinsi [[Nanggroe Acèh Darussalam]] diarani "Sagoesagoe Cut"cut. Banjur ing Tanah Papua diarani "Distrik"distrik.
 
== Uga delengen ==