Nisa Rahma Sari

Gabung 11 Maret 2019
44 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Ngisi Profil)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
Sugeng Siang, aku Nisa Rahma Sari. Omahku ana ing Desa Tumang, Cepogo, Boyolali. Saiki aku lagi kuliah jurnalistik ana ing Kampus Ngoresan. Ing dina Iki para mahasiswa diajari cara nganggo Wikipedia.
 
{{Panyarta WMS|ing=UNS|kelas=Jurnalistik}}
86

besutan