Kendhang: Béda antara owahan

151 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
(ganti isi, replaced: sing → kang (20))
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
 
== Wujud ==
Wujudé mèh [[silindher]], [[simetris]], ing salah siji sisih rada gedhé tinimbang sisih lawané. Pérangan kang luwih gedhé lumrahé disèlèhaké ing tengening panabuh. KendhangKendhangkok iki ukuranékkkkjbbkikkkkikikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkukurané9 luwih cilik tinimbang [[bedhug]].ooooooooooooooookoooooooooooooooooooooooooooooooooooo9ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
 
== Jinis ==
Panganggo anonim