Wong Jawa: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: Osing → Using)
|group=ꦮꦺꦴꦁꦗꦮ
Wong Jawa, Tiyang Jawi
[[|image=Gambar:Famousjavanese.jpg<br><small>Sawetara wong Jawa kang misuwur; <!--[[dhuwur nganti ngisor]]:<br/> baris kasiji: [[Raden Wijaya]], [[Tribhuwana Wijayatunggadewi|Tribhuwana Tunggadewi]], [[Gajah Mada]], [[Diponegoro]], [[Raden Saleh]].<br/> baris kaloro: [[Pakubuwono X]], [[Kartini]], [[Sukarno]], [[Hamengkubuwono IX]], [[Sudirman]].<br/> baris ketelu: [[Pramoedya Ananta Toer]], [[Abdurrahman Wahid]], [[Suharto]], [[Megawati Sukarnoputri]], [[Jakob Oetama]].<br/> baris kapapat: [[Anggun|Anggun C. Sasmi]], [[Yayuk Basuki]], [[Sri Mulyani Indrawati]], [[W.S. Rendra]], [[Dian Sastro|Dian Sastrowardoyo]].</small>-->
|poptime=2004: kurang luwih '''90 yuta'''.
|popplace=Indonésia:
165

besutan