Wong Jawa: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|group=ꦮꦺꦴꦁꦗꦮ
Wong Jawa (Ngoko), Tiyang Jawi (Krama)
Image : |image=[[Gambar:Traditional Javanese marriage costume.jpg|jmpl|Perkawinan Tradisional Jawa]]
|poptime=2004: kurang luwih '''90 yuta'''.
|popplace=Indonésia:
165

besutan