Wong Jawa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{ethnic group |
|group= ꦮꦺꦴꦁꦗꦮ
Wong Jawa (Ngoko), Tiyang Jawi (Krama)
|image=[[Gambar:Traditional Javanese marriage costume.jpg|jmpl|Perkawinan Tradisional Jawa]]
|poptime=2004: kurang luwih '''90 yuta'''.
165

besutan