Wong Jawa: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{ethnic group |
||group=Suku Jawa<br />''Wong Jawa (Ngoko)'' ''Tiyang Jawi (Krama)'' <br />''{{java|ꦮꦺꦴꦁꦗꦮ}}'
 
Wong Jawa (Ngoko), Tiyang Jawi (Krama)
|image=[[Gambar:Traditional Javanese marriage costume.jpg|jmpl|Perkawinan Tradisional Jawa]]
|poptime=2004: kurang luwih '''90 yuta'''.
165

besutan