Wong Jawa: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{ethnic group |
||group=Suku Jawa<br />''Wong Jawa (Ngoko)'' ''Tiyang Jawi (Krama)'' <br />''{{java| ꦮꦺꦴꦁꦗꦮ}}'
|image=[[Gambar:Traditional Javanese marriage costume.jpg|jmpl|Perkawinan Tradisional Jawa]]
|poptime=2004: kurang luwih '''90 yuta'''.
165

besutan