Wong Jawa: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{ethnic group |
||group=Suku Jawa<br />''Wong Jawa (Ngoko)'' ꦮꦺꦴꦁꦗꦮ <br /> ''Tiyang Jawi (Krama)'' ꦠꦶꦪꦁꦗꦮꦶ
|image=[[Gambar:Traditional Javanese marriage costume.jpg|jmpl|pus|Perkawinan Tradisional Jawa]]
|poptime=2004: kurang luwih '''90 yuta'''.
|popplace=Indonésia:
165

besutan