Rahwana: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
besut artikel
(→‎Cilik tekan Diwasa: ganti isi, replaced: maknané → tegesé)
(besut artikel)
}}
 
'''Rahwana''' ([[Aksara Dewanagari|Dewanagari]]: रावण, [[IAST]] ''{{IAST|Rāvaṇa}}'' utawa ''{{IAST|Rāvaṇa}}''; kadhangkala dialihaksara dadi ''Raavana'' lan ''Ravan'' utawa ''Revana'', sajeroningsajroning padhalangan luwih kawentar kanthi sesebutan '''Prabu Dasamuka''') iku salah sijiné paraga ing wiracarita [[Ramayana]]. Prabu Dasamuka[[Dasamuka]] iya Rahwana iku putrané mbarep [[Resi Wisrawa]] lan [[Dèwi Sukesi]], putriné [[Prabu Sumali]], nata ing Alengka[[Alengka]].
 
== Lairé Rahwana ==