Kutha Jayapura: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
# [[Jayapura Utara, Jayapura|Jayapura Utara]]
# [[Muara Tam, Jayapura|Muara Tam]]
# [[Heram,Jayapura|Heram]]
 
== Uga delengen ==