Papua: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
|-
| [[Zona Wektu]]:
| UTC+9 ([[WIT]])
|}
[[Gambar:Fishing_boats_on_Biak.jpg|thumb|290px|Provinsi Papua]]