Provinsi İstanbul: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: bagéan → pérangan (2), mbelah → nyigar, padunung → sing ndunungi, propinsi → provinsi (5), Propinsi → Provinsi, sekaligus → sisan)
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
 
[[Gambar:Istanbul Turkey Provinces locator.jpg|300px|thumb|Lokasi {{PAGENAME}}]]
'''{{PAGENAME}} ''' iku [[provinsi]] ing salah sawijining [[Turki]]. Ing provinsi iki dumunung kutha [[Istanbul]] sing sisan minangka ibukuth provinsi iki.
 
Wewengkon provinsi iki ana 5.110&nbsp;km<sup>2</sup> kanthi sing ndunungi 10.018.735 jiwa (miturut cacah jiwa taun [[2000]]). Selat [[Bosporus]] (''Boğaziçi'') nyigar provinsi iki dadi rong pérangan: ya iku pérangan ing [[Asia]] lan [[Éropah]].
601

besutan