1327: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1327
c (bot Menambah: vo:1327)
c (bot Menambah: nds:1327)
[[nah:1327]]
[[nap:1327]]
[[nds:1327]]
[[new:१३२७]]
[[nl:1327]]
40.143

besutan