Nisa Rahma Sari

Gabung 11 Maret 2019
24 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
besut profil
Tidak ada ringkasan suntingan
(besut profil)
Sugeng Siang, aku Nisa Rahma Sari. Omahku ana ing DesaDésa Tumang, Kecamatan Cepogo, Kabupatén Boyolali. Saiki aku lagi kuliah jurnalistik ana ing Kampus NgoresanNgorésan. Ing dina Iki para mahasiswa diajari cara nganggo WikipediaWikipèdia.
 
{{Panyarta WMS|ing=UNS|kelas=Jurnalistik}}
86

besutan