Nisa Rahma Sari

Gabung 11 Maret 2019
8 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
besut profil
(besut profil)
(besut profil)
 
Sugeng Siang, akujenengku Nisa Rahma Sari. Omahku ana ing Désa Tumang, Kecamatan Cepogo, Kabupatén Boyolali. Saiki aku lagi kuliah jurnalistik ana ing Kampus Ngorésan. Ing dina Iki para mahasiswa diajari caracarané nganggo Wikipèdia.
 
{{Panyarta WMS|ing=UNS|kelas=Jurnalistik}}
86

besutan