1526: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds-nl:1526
c (bot Menambah: vo:1526)
c (bot Menambah: nds-nl:1526)
[[nap:1526]]
[[nds:1526]]
[[nds-nl:1526]]
[[new:१५२६]]
[[nl:1526]]
40.143

besutan