TempoTV: Béda antara owahan

111 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
Besutané Asun 190 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Danangtrihartanto
c (Besutané Asun 190 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Danangtrihartanto)
Tenger: Pambalèkan
{{Infobox TV channel
| Name = TempoTV
| logofile = TvTempo (2014)logo-tv-tempo1.pngjpg
| logosize = 220px
| Other name = PT Media Lintas Inti Televisi Nusantara
 
== Sajarah ==
{{multiple image
|direction = vertical
|align = right
|width = 200
|image1 = logo-tv-tempo1.jpg
|alt1 = Logo pertama TempoTV (2008-2011)
|caption1 = Logo pertama TempoTV (2008-2011)
|image2 = Tempo TV (2011).png
|alt2 = Logo kedua TempoTV (2011-2014)
|caption2 = Logo kedua TempoTV (2011-2014)
}}
Tempo TV inggih ingkang nyamèkakaken kontèn kanthi basis jurnalisme. Tempo TV inggih dipunyasa déning golongan médhia ingkang sampun misuwur inggih punika [[Tempo Media|Tempo]] lan kantor berita radhio, [[Kantor Berita Radio 68H|KBR68H]]. Tempo kanthi sujarahipun lan pengalamanipun ingakng sampun boten dipunragukaken malih, sampun yasa kapitadosan publik dhateng makarya jurnalisme ingkang gadhah kualitas ingkang saé.<ref>[http://www.tempo.co/read/news/2010/03/02/114229265/TEMPO-TV-Kini-Disiarkan-27-TV-Lokal TEMPO TV Kini Disiarkan 27 TV Lokal]</ref> Tempo sampun kathah ngliwati kathah pengalaman lan resiko amargi saged tetep njagi medianipun supados saged tetep swatantra. Déné Kantor Berita Radio, [[Kantor Berita Radio 68H|KBR68H]], sanajan ta taksih kalebet mèdia ingakng énggal sampun saged yasa jaringan pawartos kanthi langkung saking [[900]] [[radhio]] ing Indonésia, [[Australia]], lan sapérangan nagara ing [[Asia]].
Lembaga punika madeg wonten ing sak ngandhapipun naungan PT Media Lintas Inti Televisi Nusantara. Kanthi para tokoh jurnalis ingkang senior saking lembaga punika ingkang mapan wonten ing pérangan komisaris inggih punika Goenawan Mohamad, Bambang Harymurti; lan ing pérangan direksi wonten: Santoso, Toriq Hadad lan Teddy Wibisana. Ing saben dintenipun, operasional tèlèvisi punika dipuntindakaken déning para video jurnalis ingkang profésional. Piyambakipun sadhar lan sanget gadhah greget kanggé nindakaken profesi jurnalisme ingkang siyap ngedalaken karya ingakng béda kanggé para pamiyarsa ing télévisi.
 
== Jaringan ==
* [[Jogja TVTVKU]] (YogyakartaSemarang) (anggota [[Indonesia NetworkB-Channel]])
=== Anggota jaringan ===
* [[Sri Junjungan Televisi|Srijunjungan TV|SJTV]] (Bengkalis)
{{col-css3-begin|3}}
* [[Megaswara TV|MGSKendari TV]] (BogorKendari)
* [[Bengkulu TV]] (Bengkulu) (anggota [[Kompas TV]])
* [[Karawang Citra Televisi|KCTV]] (Karawang)
* [[TV Cianjur]] (Cianjur)
* [[Cirebon TV]] (Cirebon)
* [[Jatiluhur TV]] (Purwakarta)
* [[SBCTV]] (Indramayu)
* [[Srijunjungan TV|SJTV]] (Bengkalis)
* [[Sarana TV]] (Pangkal Pinang)
* [[Gorontalo TV|GOTV]] (Gorontalo)
* [[Koetaraja TV]] (Banda Aceh)
* [[Tarakan TV]] (Tarakan)
* [[Ratih TV]] (KebumenKebumèn)
* [[JayaBorneo TV Jayapura(Palangkaraya)|JayaBorneo TV]] (PapuaPalangkaraya)
* [[Top TV Jayapura|Top TV]] (Papua)
* [[Duta TV]] (Banjarmasin)
* [[SigerBatu Televisi|Batu TV]] (LampungMalang) (anggota [[CTVCahaya Banten|CTV NetworkTV]])
* [[Gajayana TV]] (Malang)
* [[CirebonSiger TV]] (CirebonLampung)
* [[TV Beruang]] (Balikpapan) TV kabel
* [[Lombok TV]] (Mataram)
* [[Siak TV]] (Siak)
* [[KilisuciCirebon TV|KSTV]] (KediriCirebon)
* [[Jatiluhur TV]] (Purwakarta)
* [[TAZ TV]] (Tasikmalaya) (anggota [[SINDOtv]])
* [[SBCTV]] (Indramayu)
* [[KSTV]] (Kadhiri)
* [[STV Batam]] (Batam)
* [[TV Plus! Bogor|MGS TV]] (Bogor)
* [[Banten TV]] (Banten)
* [[Mimoza Channel]] (Gorontalo) TV kabel
* [[Tepian TV|Tepian Channel]] (Samarinda) TV kabel
* [[PaluAFB TV]] (PaluKupang) (anggota [[Kompas TV]])
* [[MollucaPalu TV]] (AmbonPalu) (anggota CTV[[Top NetworkTV Jayapura]])
* [[Molluca TV]] (Ambon)
 
* [[Madura Channel]] (Madura)
* [[Bukittinggi TV|BiTV]] (Bukittinggi)
* [[PKTV]] (Bontang)
* [[TV9 Surabaya]] (Surabaya)
* [[TV5d]] (Tomohon)
* [[Karawang Citra Televisi|KCTV]] (Karawang)
* [[Favorit TV]] (Padang)
* [[ITV]] (Tarakan) TV kabel
* [[B-One TV Cianjur]] (BojonegoroCianjur)
* [[BTV]] (Bojonegoro)
* [[Jogja TV]] (Yogyakarta) (anggota [[Indonesia Network]])
* [[Jogja TV]] (Yogyakarta) (anggota [[Indonésia Network]])
* [[Alam TV]] (Denpasar)
* [[Royal TV]] (Ternate)
* [[Bima TV]] (Sumbawa)
* [[ADiTV]] (Yogyakarta)
* [[Jek TV]] (Jambi)
* [[Sriwijaya Vision]] (Palembang)
* [[Matrix TV]] (seluruh pengguna parabola)
{{col-css3-end}}
 
Saluran Kerjasama di Indonésia
* [[Lembaga Kantor Berita Nasional Antara|ANTARA TV]] (2012-sekarang)
151

besutan