Fiji: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
}}
 
'''Fiji''' iku nagara ing [[Oséania]]. Kutha krajan nagara iki ya iku Suva. Nagara iki sing ndunungi 912.241 jiwa (prakiraan 2018) lan jembaré ana 18.274 km<sup>2</sup>.
 
[[Kategori:Fiji]]