Jawa Pos TV Surabaya: Béda antara owahan

115 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
restore content
c (Besutané 180.251.59.41 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Asun 190)
Tenger: Pambalèkan
(restore content)
| image = Jtv.jpg
| imagesize =
| launch = 8 November 2001<br />1 April 2019
| owner = [[Jawa Pos Group]]
| headquarters = [[Jakarta]] dan [[Surabaya]], [[Jawa Wétan]]
| slogan = "JTV InspirasiRek!"
| availability = Regional
}}
 
'''JTV ''' kacekak '''JTelevisiJawa Pos Media Televisi''', ya iku sawijining télévisi swasta regional [[Kutha Surabaya]], [[Jawa Wétan]]. JTV kagolong télévisi swasta regional kapisanan kang ana ing Indonésia kagolong uga gedhé dhéwé. JTV kang duwé frekuensi kang sumebar ing laladan [[Provinsi Jawa Wétan]] kanthi trestrial, uga bisa katampa ing sakabehané panikmat TV ana ing [[Indonésia]], [[Malaysia]], [[Brunei Darussalam]], [[Filipina]] lan sapérangan [[Australia]] minangka pamancar [[parabola]] déning satelit [[Telkom]] 1, lan fasilitas télévisi kang langganan [[TransVision|TelkomVision]].
 
== Sejah ==
Stasiun télévisi JTV kagolong sajeroning anggota jaringan [[Jawa Pos Multimedia Corporation|JPMC]] lan kalebu ing [[Grup Jawa Pos]]. JTV saliyané dadi télévisi kang ana ing Jawa Wétan uga duwé afiliasi ariwarta lan stasiun télévisi ing Indonésia kaya ta [[SBO TV]] (Surabaya), [[Malioboro TV]] (Yogyakarta), [[Parijz van Java TV|PJTV]] (Bandung), [[RCTV]] (Cirebon), [[Bogor TV]] (Bogor), [[MKTV]] (Jakarta),
[[Palembang TV|PAL TV]] (Palembang), [[Padang TV]] (Padang), [[Jambi TV]] (Jambi), [[Jek TV]] (Jambi) dan [[Fajar TV]] (Makassar).
Uga dadi biro JTV ing Jawa Wétan kang ngayéomi 7 kabupatèn kaya ta [[Malang]], [[Jember]], [[Banyuwangi]], [[Kadhiri]], [[Madiun]], [[Bojonegoro]] lan [[Madura]].
[[Dahlan Iskan]] (CEO [[Grup Jawa Pos]]) nargetkan JTV bisa lairake 20 TV lokal ing saben [[taun]]
 
== Gladri logo ==
{{Logo saluran télévisi}}
<gallery>
Gambar:JTV1.png| Logo JTV (2001-2012)
Gambar:JTV (2012).svg| Logo JTV (2012-saiki)
</gallery>
 
== Acara ==
151

besutan