Jawa Pos TV Surabaya: Béda antara owahan

151 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
berkas dibuang
(restore content)
(berkas dibuang)
Uga dadi biro JTV ing Jawa Wétan kang ngayéomi 7 kabupatèn kaya ta [[Malang]], [[Jember]], [[Banyuwangi]], [[Kadhiri]], [[Madiun]], [[Bojonegoro]] lan [[Madura]].
[[Dahlan Iskan]] (CEO [[Grup Jawa Pos]]) nargetkan JTV bisa lairake 20 TV lokal ing saben [[taun]]
 
== Gladri logo ==
{{Logo saluran télévisi}}
<gallery>
Gambar:JTV1.png| Logo JTV (2001-2012)
Gambar:JTV (2012).svg| Logo JTV (2012-saiki)
</gallery>
 
== Acara ==
151

besutan