My Little Pony: Equestria Girls: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Ngandhani critane pertandhingan persahabatane umur 4 taun dening SMA Canterlot karo Akademi Crysatl Prep. Sunset Shimmer Fluttershy, Pinkie Pie, Appplejack, Rarity lan Rainbow Dash, golek sing Twilight Sparkle (Sci-Twi) saka dunya manungsa sing teka nyedhot sihire wong enem iku wau. Film kasebut diwiwiti sawise Season 5 rampung.
=== My Little Pony Equestria Grils: Legend of Everfree ===
Ngandhani babagan kemah mangsa katiga sing dianakaké dening SMA Canterlot ing perkemahan ing Alas Everfree. Sci-Twi, Sunset Shimmer, Fluttershy, Pinkie Pie, Appplejack, Rarity lan Rainbow Dash nyoba ngerteni kaganjilan sak kemah ing perkemahan iki. Film kasebut wiwit sawise Mangsa 6 rampung. [[Ayam]]
 
== Pranala njaba ==
165

besutan