Saos: Béda antara owahan

64 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Nambahi isi
(→‎top: replaced: mie → mi)
(Nambahi isi)
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
[[Gambar:Lunch sauces.jpg|thumb|[[Samosa]] dibarengi patang warna saos]]
 
'''Saos''' inggih punika cuwèran ingkang kenthel kados [[pasta]] ingkang kadamel saking [[bubur]] woh-wohan warni [[abang|abrit]] kadosta lombok, tomat, terasi saha bumbu sanesipun. Saos punika ginanipun kanggé campuran [[panganan]] kados ta [[mi]], [[gorengan]], [[bakso]], lan sanès-sanèsipun supados raosipun langkung eca utawi mantep.
 
[[Kategori:Saos]]
1.038

besutan