Viètnam: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Better version (GlobalReplace v0.6.5))
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
|footnotes =
}}
'''Viètnam''' utawa resminé '''Républik Sosialis Viètnam''' iku siji nagara ing Asia [[Kidul-Wétan]] dharatan. [[Nagara]] iki ing sisih lor mawatesan karo [[Républik Rakyat Cina]], karo [[Laos|Laos (nagara)]] ing sisih [[lor-kulon]], karo [[Kamboja]] ing sisih kidul-kulon lan karo [[Segara Cina Kidul]] ing sisih [[kulon]]. Nagara iki kang ndunungi 85 yuta jiwa. Nagara iki sajatiné ciyut dawa mawa pasisir ing sisih kulon, jembaré 331.689 [[kilomèter persegi|km<sup>2</sup>]]. Viètnam kutha krajané ya iku [[Hanoi]].
 
Ing [[taun]] [[2006]] nagara iki nduwé patuwuhan [[ékonomi]] kang dhuwur dhéwé ing Asia Kidul-Wétan. Patuwuhan GDP-né 8,17%.
619

besutan