Joko Widodo: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
 
== Karir Pulitik ==
[[Berkasgambar:Joko-FX.jpg|jmpl|ka|280px|Selebaran kampanye Jokowi kanggo dadi Wali Kota Surakarta tahun 2005.]]
=== Walikutha Surakarta ===
Awit kathahipun pengalaman ing mangsa mudhanipun, Jokowi saged ngembangaken Sala ingkang sadèrèngipun awon ing tatanan kutha lan manèka panulakan saking masarakat kanggé dipuntertibaken.<ref name="chaf6"/> Jokowi saged ndadosaken Sala dados langkung saé saèngga dados satunggaling kajian saking [[universitas]] mancanegari.<ref name="chaf6">[http://www.princeton.edu/successfulsocieties/content/data/policy_note/PN_id199/Policy_Note_ID199.txt ''Defusing A Volatile City, Igniting Reforms: Joko Widodo and Surakarta, Indonésia, 2005 - 2011''] (dipunundhuh tanggal 16 Fèbruari 2013)</ref>
5.490

besutan