Twilight Sparkle: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{Infobox character
|series = [[My Little Pony: Friendship Is Magic]]
| image = Princess twilight sparkle.png
| color = purple
| colour text = white
== Tandha Astamiwa ==
Cutie Mark Twilight Twilight kalebu 7 lintang, kabeh duwe 6 sinar. Ana 5 lintang putih cilik sing ngubengi lintang magenta sing gedhe lan mbintangi lintang gedhe yaiku bintang putih.
Twilight Sparkle Cuttie Mark.svg
== Cathethan suku ==
165

besutan