Applejack: Béda antara owahan

566 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Kaca anyar: '''Applejack''' minangka salah sawijining tokoh utama ing kartun My Little Pony: Friendship Is Magic. Panjenenganipun minangka poni bumi kang wenane jingga kanthi manéka warna surain...
(Kaca anyar: '''Applejack''' minangka salah sawijining tokoh utama ing kartun My Little Pony: Friendship Is Magic. Panjenenganipun minangka poni bumi kang wenane jingga kanthi manéka warna surain...)
(Ora ana béda)
165

besutan