Applejack: Béda antara owahan

754 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: '''Applejack''' minangka salah sawijining tokoh utama ing kartun My Little Pony: Friendship Is Magic. Panjenenganipun minangka poni bumi kang wenane jingga kanthi manéka warna surain...)
 
{{Infobox character
|series = [[My Little Pony: Friendship Is Magic]]
| color = purple
| colour text = white
| name = Applejack
| gender = [[Betina]]
| species = ''[[Earth Pony]]''
| logo =
| image =
| caption = Applejack - ''Element of Honesty''
| element =
| occupation = [[Petani]] [[Apel]]
| first = [[Friendship is Magic (My Little Pony: Friendship is Magic)|Friendship is Magic]] ''dari season 1'' (2010)
| last = [[The Crystaline]] ''dari season 6'' (2016)
| creator = [[Lauren Faust]]
| portrayer = [[Asleigh Ball]]
| residence= Sweet Apple Acres
| relatives = '''Nenek''': [[Ny. Granny Smith]]<br>'''Kakak''': [[Big MacIntosh]]<br>'''Adik''': [[Apple Bloom]]<br>'''Sepupu''': [[Baby Seeds]]}}
'''Applejack''' minangka salah sawijining tokoh utama ing kartun My Little Pony: Friendship Is Magic. Panjenenganipun minangka poni bumi kang wenane jingga kanthi manéka warna suraine kuning pirang berikat. Dheweke diterangake minangka cah wadon sing seneng nganggo topi koboi. Dheweke kerja minangka petani apel ing kawasan Apple Sweet Acres ing Ponyville. Karakter Applejack dhewe minangka karakter jujur, pekerja keras lan gampang dipercaya. Dheweke duwe asu pet sing dijenengi "Winona". Unsur sing Applejack duweni ''Element of honesty'' utawa unsur kejujuran.
165

besutan