Nusantara: Béda antara owahan

46 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
'''Nusântara''', utawa sok-sokan tinulis '''Nuswantara''' ing [[basa Jawa]], iku konsèp [[pulitik]] kang nyebutaké [[Asia Kidul-wétan]] maritim. Tembung iki kabangun saka rong tembung '''nusa''' (pulo) lan '''antara''' (liya). Ing konsèp kanagaran [[Jawa]], praja Karaton dibagi dadi telu:
# [[Nagara Agung]]
# [[Mancanagara]]