2006: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
(→‎Pati: éjaan, replaced: - → -, - → -)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
{{2006}}
== Prastawa ==
*[[Lindhu Yogyakarta 2006]]
 
==Lair==
== Pati ==