Francisco Pizarro: Béda antara owahan

49 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka 100 Tokoh menurut Michael H. Hart
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
c (Bot: Nyingkiraké saka 100 Tokoh menurut Michael H. Hart)
 
{{DEFAULTSORT:Pizarro, Francisco}}
{{stub}}
[[Kategori:Lair 1475]]
[[Kategori:Pati 1541]]
[[Kategori:Penjelajah Spanyol]]
[[Kategori:Pembunuh]]
[[Kategori:100 Tokoh menurut Michael H. Hart]]
[[Kategori:Tokoh kang dipateni]]
 
 
{{stub}}
13

besutan