Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
33 bèt wis dibusak ,  10 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{userboxtop}}
{{Panganggo pamertal|en|proofreader=yes}}
{{userboxbottom}}
{{#babel:jv|id|en-3|ban-2|su-2|nl-2|de-2|mak-1}}
{{Panganggo pamertal|en|proofreader=yes}}
 
Sugeng rawuh! Matur nuwun sampun mampir ing kaca punika. Kula admin wonten ing Wikipédia punika. Manawi wonten pitakèn, usulan, panyuwun-tulung, panjenengan kasumanggakaken sesambetan kaliyan kula.
62.864

besutan