Kutha Bandhung: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
== Géografis ==
Kutha iki letaké ing 107° [[Bujur wétan]] lan 6° 55’ [[Lintang kidul]]
 
{{Weather box
619

besutan