Kutha Bandhung: Béda antara owahan

61 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
* [[Pratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
* [[Kabupatèn Bandung]]
[[Gambar:Bandung view from the peak.jpg|thumb|center|550px]]
 
== Pranala njaba ==