Kutha Surakarta: Béda antara owahan

30 bèt wis dibusak ,  10 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
|}
 
'''Kutha Surakarta''' utawi '''Kitha Surakarta''' utawi '''kitha Sala''' ('''Sala''') punikaiku salah satunggaling kithakutha otonom ing [[Provinsi Jawa Tengah]].
 
== Géografi ==
599

besutan