Kutha Surakarta: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  10 sasi kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
 
== Géografi ==
Kutha Surakarta letake ing 7° [[Lintang Lorlor]] lan 110° [[Bujur Wetanwetan]]
 
== Pamaréntahan ==
599

besutan