Kutha Surakarta: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
 
== Géografi ==
Kutha Surakarta letake ing 7° [[Lintang lorkidul]] lan 110° [[Bujur wetan]]
 
== Pamaréntahan ==
601

besutan