Kutha Surakarta: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
== Pamaréntahan ==
Kutha Surakarta dumadosdiperang sakingdadi 5 [[kacamatan]], 51 [[kalurahan]]. Kacamatan-Kacamatan ing kutha Surakarta inggihya punikaiku:
 
Kutha Surakarta dumados saking 5 [[kacamatan]], 51 [[kalurahan]]. Kacamatan-Kacamatan ing kutha Surakarta inggih punika:
* [[Banjarsari, Surakarta|Kacamatan Banjarsari]]
* [[Jebres, Surakarta|Kacamatan Jebres]]
618

besutan