Kutha Surakarta: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
|  -'''Kalurahan''' || 51
|-
| '''Wali kithakutha''' || [[Joko Widodo|Ir. Joko Widodo]]
|-
| '''Wakil Wali kithakutha''' || [[F.X. Hadi Rudyatmo]]
|-
| '''Kodhe tilpun''' || [[Pratélan kodhe tilpun ing Indonésia|0271]]
618

besutan