Sunset Shimmer: Béda antara owahan

82 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|Residence=[[Canterlot High School]]}}
'''Sunset Shimmer''' iku unicorn pony wadon sing berubah dadi manungsa lan mantan antagonis sing dikenalaké ing [[My Little Pony: Equestria Girls]]. Dheweke siswi ing SMA Canterlot, mantan murid Putri Celestia, lan gitaris irama kanggo band siswa The Rainbooms. Sawise tampil ing Equestria Girls, dheweke tampil ing film liyane, animasi cendhak, software, novel lan buku, lan sawetara komik IDW.
[[Gambar:Sunset Shimmer Cutie Mark.jpg|kiri|jmpl|Tandha Astamiwa Sunset Shimmer]]
 
== Tandha Astamiwa ==
165

besutan