Pop: Béda antara owahan

46 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2))
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
 
* [[Pop (musik)]], siji sub aliran genre [[musik]] populèr.
* ''[[Pop art]]'', siji obahan kasenian sing muncul ing dasawarsa [[1950-an]].an1pop
 
 
 
So you have the right to do it for
 
 
]].
* [[Pop (album)]], album musik taun [[1997]] saka [[U2 (band)|U2]].