Mr. Bean: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Besutané AisooooAis (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Billinghurst
c
c (Besutané AisooooAis (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Billinghurst)
Tenger: Pambalèkan
[[Gambar:Atkinson Rowan.jpg|jmpl]]
'''Mr. Bean''' iku kumedhi télévisi saka Inggris kang dibintangi [[Rowan Atkinson]]. Kumedhi iki diprodhuksi Tiger Television. Kawitané, kumedhi iki mung kasiyaraké ing ITV dan SCTV, NET. , nanging banjur dadi misuwur sadonya.
 
[[Kategori:Acara télévisi Britania Raya]]
151

besutan