Arek TV: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
Besutané AisooooAis (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot
c
c (Besutané AisooooAis (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot)
Tenger: Pambalèkan
| other name = PT. Arek WataniaTelevisi
| logofile = Logo_Arek_TV.png
| slogan = Moncer!
| country = Indonésia
| language = [[Basa Indonésia]]<br />[[Basa Jawa]]
| broadcast area = Surabaya,Sidoarjo,Pasuruan,Mojokerto,Gresik,Lamongan dan Bangkalan
| launch = [[20 Mèi]] [[2008]]
| ownerOwner = PT. Arek Surabaya Televisi Jatim
| headquartersHeadquarters = Jl. Mayjend Sungkono 149-151 Surabaya<br />Telp. (031) 5634848<br />Fax. 031-5676461/5676430
| picture format = PAL
| websiteWebsite = www.arektelevisi.com
}}
'''Arek TV''' ya iku televisi lokal ing kutha [[Surabaya]]. Jangkauane ing wewengkon [[Surabaya]] lan kiwa-tengené kaya ta [[Sidoarjo]], [[Pasuruan]], [[Bangkalan]], [[Lamongan]], [[Gresik]], lan [[Mojokerto]]. Arek TV digiyaraké lumantar [[frekuensi]] 48 UHF.
151

besutan